SKAL VI SÆLGE DIN BOLIG? - VI ER EKSPERTER I BOLIGSALG

Det er en stor beslutning at sætte sit hus til salg. Du har med garanti være igennem mange overvejelser og følelser, inden du besluttede dig for dit boligsalg. Når du først er klar, hvorfor så ikke gøre salget til den bedste oplevelse? Du kommer godt videre, når du vælger Ejendomsmæglerfirmaet Stine Christiansen.

Du får den bedst mulige service når du vælger os til boligsalg Hos os får du den bedste service i alle faser af bolighandlen, for vi sætter dig og din bolig i centrum. Går du og overvejer, om du skal sælge din bolig? Bestil en gratis salgsvurdering hos os. Bagefter er du bedre rustet til at træffe den rette beslutning om salg af bolig.

Du kan få rådgivning om alle faser af din bolighandel og om de ting, du skal huske at tage højde for. Vælger du os som din ejendomsmægler, får du samme høje service fra den indledende rådgivning og salgsvurdering, udarbejdelsen af en professionel salgsopstilling og sælgende markedsføring til kontakt med mulige købere og en personlig eftersalgsbehandling.

Hvad enten du står overfor at skulle sælge hus, rækkehus, andelslejlighed eller ejerlejlighed i Hvidovre, kan vi hjælpe dig med at få mest muligt for din ejendom. Skal du finde en anden bolig i Hvidovre, hjælper vi dig selvfølgelig også med at finde det, der passer til dine behov.

Vælg en lokalkendt mægler til dit boligsalg Ejendomsmæglerfirmaet Stine Christiansen A/S er din uafhængige og lokale ejendomsmægler i Hvidovre. Du får:  
- personlig rådgivning, som passer til dine behov
- gode råd til, hvordan du får din bolig solgt på bedst mulige vilkår
- fremvist din bolig til den rigtige købergruppe
- salg af boligen til højst mulige salgspris

Kort sagt gør vi dit boligsalg til en oplevelse. Kontakt os allerede i dag og kom godt i gang med salg af din bolig.

Skuffesalg - Diskret salg af bolig

For mange er en bolighandel en af de største og vigtigste investeringer i livet. Derfor er en bolighandel et seriøst samarbejde mellem dig og os. Vi forstår, at hver enkelt bolighandel er forskellig og skal tilpasses den enkelte kunde. Derfor bliver salgsarbejdet for din bolig skræddersyet, så det passer til din bolig og dine ønsker.

Ønsker du ikke at begynde på et officielt salg af din bolig? Hos Ejendomsmæglerfirmaet Stine Christiansen A/S kan du vælge, at et salg af bolig i det, der kaldes et skuffesalg. Her er fokus på at eksponere din bolig diskret, uden om internettet og aviserne. I stedet benytter vi vores store lokale netværk i og omkring Hvidovre til at sikre, at de rette købere bliver præsenteret for din bolig.

Du er altid velkommen i vores kontor på Hvidovrevej. Her kan du få en snak med os om det lokale boligmarked og gode råd til at komme godt i gang med salg af bolig. Hvis du ønsker det, kommer vi selvfølgelig gerne ud til dig. Du kan kontakte os lige her eller ringe på 44 22 49 90.

Bestil salgsvurdering