SAMARBEJDSPARTNERE

Ejendomsmæglerfimaet Stine Christiansen A/S og de ansatte ejendomsmæglere er medlem af ejendomsmæglernes brancheorganisation, Dansk Ejendomsmæglerforening og Danske Selvstændige Ejendomsmæglere.

Ejendomsmælger Stine Christiansen A/S har tegnet ansvarsforsikring og stillet garanti på kr. 2.500.000 jfr. bekendtgørelse nr. 164 af 22. februar 2007 via Forsikring A/S, Forsikringsgade 1, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70707070, www.forsikring.dk.

Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Ejendomsmæglerne i Ejendomsmæglerfirmaet Stine Christiansen A/S er registreret i ejendomsmæglerregisteret, som styres af Erhvervsstyrelsen, Langelinie Allé 17 2100 København Ø. Se www.erhvervsstyrelsen.dk.

Derudover har vi valgt at indgå et samarbejde med Ejendomsmægleren.dk. Det er et stort indkøbsfælleskab, hvor der kan drages gode fordele for os og dermed også vores kunder.

Samarbejds- & Provisionsaftaler samt Rabatordninger:

Jyske Bank - www.jykebank.dk
Willis/Dansk Boligforsiking - www.willis.dk/www.danskboligforsikring.dk
Frida Forsikring - www.fridaforsikring.dk
Hvidovre avis

Kontakt os gerne for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse

UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER

Selvom vi har indgået samarbejdsaftaler med en kreditforening og 2 forsikringsselskaber, så er vi stadig helt uafhængige og ikke fastlagt i et låst samarbejde med en given samarbejdsparter. Vi kan således henvise, rådgive og anbefale den løsning, finansiering eller forsikring som vi mener passer den enkelte kunde bedst.