Brobyvej 78, 2650 Hvidovre

Indflytningsklart og energivenligt hus i familievenligt og roligt kvarter.

Nu har I muligheden for at pakke flyttekasserne og flytte familien til Hvidovre. Her får I en moderne og energivenlig villa i to plan på 150 kvadratmeter med et brugbart anneks.

Huset er placeret fem minutters gang fra Avedøre Station, tre minutters gang fra Linje 11. Cykelafstand til København. Gåafstand til det naturskønne område Vestvolden.
Forhaven er indrettet med velfungerende drivhus og fire grøntsagsbede, hvorfra du i sæsonen kan være selvforsynende med tomater, agurker, squash, rucola og gulerødder. Lang indkørsel med plads til flere biler og cykelstativ.

Hoveddør er dækket af et lille halvtag, hvorfra der desuden er adgang til vaskerum/værksted samt plads til udendørs ophængning af vasketøj.
Stueetagen rummer en stor stue med gennemlysning samt et åbent rum i tilknytning, hvori der er væghængt brændeovn fra 2017. Her er der desuden mulighed for alternativ ruminddeling, hvis ekstra værelse ønskes. Køkkenet er stort med masser af skabs- og arbejdsplads og indbyder til snak rundt om øen. Fra entre/indgang er der desuden gangareal med indbygget skabsplads samt indgang til rummeligt badeværelse.
1. salen rummer to børneværelser og et forældresoveværelse samt et mindre toilet. De tre soveværelser er forsynet med veluxvinduer med mørklægningsgardiner og myggenet samt loft til kip med fritliggende bjælker. Alle værelser samt repos har indbyggede kommoder til massevis af opbevaring.

Baghaven er afskærmet og velegnet til grillaftener og sommerfester i sommersolen. Desuden er der her adgang til anneks med selvstændig varmepumpe. Annekset kan bruges som ekstra gæsteværelse, kontor eller f.eks. øverum.~ ~

Huset har desuden et kun et år gammelt solcelleanlæg med 4kW paneler, inverter samt batteri, der kan lagre 6kWh. Med batteriet kan man dels tanke billig strøm fra nettet, dels kan man gemme den strøm solcellerne producerer og bruge den, når strøm fra nettet er dyrest. Solcelleanlægget er nyt og velfungerende, styres via en app og har en lang garantiperiode foran sig.

God og aktiv grundejerforening med mange fællesaktiviteter og med mulighed for lån af redskaber, stole, borde, ukrudtbrænder og trailer m.m. Foreningen har desuden stort fællesareal med legeplads, fodboldbane og basketbane få minutters gang fra huset.

Lyder det som noget for dig? Så er det bare at booke en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.