Vigerslevvej 285A, 2. tv., 2500 Valby

Delevenlig lejlighed nær strand og grønne områder. Nemt transport til city.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i en velholdt ejendom med hvide facader og pænt sort tag. Ejendommen er opført i 1940. Opvarmes med fjernvarme, der er termovinduer, trappeopgangen virker indbydende og der er dørtelefon. Gode fælles faciliteter i kælderen hvor der findes vaskeri, tørrerum og cykelparkering.

Skøn fælles have med fine pavilloner og grill til fri afbenyttelse. Der er endda mulighed for gratis at booke have, pavillonerne og fælleslokale til privat brug, når du skal planlægge det næste arrangement.

Bestyrelsen i foreningen arrangerer havedage og sociale arrangementer. Hvis man deltager i havedagene, undgår man at skulle betale et gebyr til ejerforeningen.

Indretning:
Delevenlig indretning med lille fordelingsgang, lille brusebadeværelse og hyggeligt køkken med mulighed for etablering af spiseplads.

Det ene værelse er pt. indrettet med både spisebord og sofahjørne. Der er et godt naturligt lys fra fransk altan imod vest, som giver aftensol. I hjørnet står til dekoration en fin gammel petroleumsovn, som til brug for opvarmning for længst er erstattet af fjernvarme.

Det andet værelse er indrettet til soveværelse, men er så stort, at der både kan være skrivebord og seng. I værelset er der store vinduer imod øst, som giver en fin udsigt ind over byen.

På etagen over lejligheden findes privat loftrum til lejligheden.

Området:
* Vigerslevparken på den modsattes side af vejen
* På cykel tager det 3 min til indkøb, 10 minutter til Valby Strand og 25 min til Rådhuspladsen
* 5 min på cykel til Åmarken station
* Busstop 3 min gang fra hoveddøren
* Udenfor parkeringszonen, så man ikke skal betale for parkering

Mulighed for meget hurtig overtagelse.

Lyder det som noget for dig? Så book en fremvisning allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.