Svendebjergvej 18, 2650 Hvidovre

Smuk og klassisk murermestervilla

På Svendebjergvej 18 udbyder vi nu en ganske særlig ejendom; en smuk murermestervilla med historie og charme, som har tilbygning fra 2015 og er komplet overtagelsesklar. Det her er kort fortalt den perfekte bolig for børnefamilier og unge par fra byen.Murermestervillaen er opført i 1928 med et flot arkitektonisk udtryk, og den står bl.a. med nyere mansardtag fra 2018, ligesom alle vinduer er udskiftet mellem 2015-2018. Huset har kort fortalt en helt særlig atmosfære over sig, og det ligger på en 800 kvadratmeter stor grund, som er anlagt med indkørsel, dobbeltgarage og en fantastisk have, som prydes af gamle frugttræer, grønne buske og et godt græsareal - prikken over i'et er uden tvivl de mange hyggekroge, hvor det nye sydvendte terrassemiljø med udgang fra køkken-alrummet særligt udmærker sig.

Hoveddøren åbner op til 218 etagemeter, og heraf udgør 162 kvadratmeter bolig, mens kælderen rummer 56 anvendelige kvadratmeter. Her er altså god plads til familielivet, og I kan bl.a. se frem til en veldisponeret planløsning, topmoderne interiør samt autentiske detaljer i form af plankegulve, kipførte lofter og blotlagte loftsbjælker. Vi kan desuden oplyse, at køkkenet og badeværelset er fra 2015, og at begge har gulvvarme.
Stueetagen byder først og fremmest på en entré med afsæt til resten af etagen, som gemmer på et godt og regulært værelse samt et imponerende og todelt opholdsrum - stuen er indretningsvenlig og indbyder til hyggelige stunder for hele familien, og i de kolde og mørke måneder vil brændeovnen bringe jer både varme og lys. I åben forbindelse ligger det stilrene og topmoderne køkken-alrum med bl.a. speciallavede bordplader samt alt i hårde hvidevarer, og herfra er der videre afsæt til terrassen og haven, hvilket skaber en glidende overgang mellem inde- og udearealerne, hvilket må siges at være guld værd i sommermånederne. 1. salen rummer et gæstetoilet og to regulære og værelser, hvoraf det ene har hems og delvis loft til kip-løsning fra 2022. Kælderen afrunder det hele med to gode og funktionelle disponible rum samt et lækkert badeværelse med bl.a. både badekar og bruseniche.
Beliggenheden sikrer en hverdag i rolige, trygge og familievenlige rammer. Fra adressen er der kun få minutters gang til både Dansborgskolen og Risbjergskolen, og der er heller ikke langt til gode daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Dagligdagen bliver nem med takket være den korte afstand til handlemuligheder og offentlig transport, og som prikken over i'et er der heller ikke langt til grønne åndehuller i form af både Kystagerparken, Valbyparken, Vigerslevparken og Hvidovre Strandpark.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.