Molbechsvej 9, 2. tv., 2500 Valby

Charmerende og delevenlig lejlighed i Valby!

Vend blikket mod Molbechsvej 9, 2, tv - her udbyder vi nemlig nu en lys og overtagelsesklar lejlighed på 57 kvadratmeter, der, takket være sin delevenlige planløsning, både henvender sig til singler, kærestepar og vennepar. Her går boligen og beliggenheden kort sagt op i en højere enhed.

På adressen møder I først og fremmest den klassiske etageejendom opført i 1914, og denne lejlighed ligger på 2. sal, hvilket sikrer en hverdag på god afstand af gadebilledet. Ejerforeningen er velfungerende og har styr på økonomien, og som et ekstra plus kan vi glæde jer med det faktum, at I som beboere får brugsret til et hyggeligt og luftigt gårdmiljø med plads til både aktiviteter og afslapning.

Hoveddøren byder indenfor til lejlighedens entré, og herfra er der afsæt til resten af hjemmet. Stuen udgør lejlighedens største rum og har både plads til sofa- og spiseafdeling, mens soveværelset vender ind mod gården og ligger ugenert ift. genboer - da begge rummene kan tilgås fra entréen, kan de selvfølgelig også fungere som to separate baser for venneparret. Hjemmet afrundes med et flisebadeværelse samt køkkenet, der faktisk er lejlighedens originale køkken, der løbende er shinet op. Lejligheden er løbende istandsat med bl.a. delvist slebne gulve og malede vægge, og vi kan samtidig oplyse, at alt el blev udskiftet i 2009.

Molbechsvej udgør en af Valbys roligere adresser, men den ligger samtidig helt centralt, hvilket må siges at være den perfekte kombination. Med denne adresse bosætter I jer nemlig 250 meter fra Valby Station, som er et knudepunkt for Københavns offentlige transport med flere buslinjer, S-tog og regionaltog. Samtidig er der kun 450 meter til Valby Langgade, Valby Tingsted og Spinderiet, der samler alt fra dagligvarebutikker og delikatesseforretninger til cafeer og restauranter til tøjbutikker. Afslutningsvis kan vi fremhæve den korte afstand til både Søndermarken, Frederiksberg Have og Vestre Kirkegård, ligesom Carlsberg Byen og resten af København ligger i kort cykelafstand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.