I G Smiths Alle 14, st., 2650 Hvidovre

Charmerende villalejlighed med 11 m2 udestue og særskilt brugsret til 4 disp. rum i kælderen!

På I G Smiths Allé 14 står en velindrettet bolig klar til, at et ungt par eller den lille børnefamilie flytter ind. Her overtager I nøglerne til en charmerende villalejlighed fordelt på stueplan og kælder - lige til at gå i gang med indretningen, og I kan tilmed se frem til en skøn sydvendt have samt en hævet træterrasse fra 2019.

Stueplan præsenterer sig med et stort spisekøkken med gulvvarme og udgang til den store terrasse, som vil give en dejlig overgang mellem ude og inde på varme dage. Ikke nok med et stort spisekøkken, så kan I også se frem til et stort badeværelse med gulvvarme og et nyt dobbeltrainshower, som blev etableret i 2019. Vi fortsætter med de store rum, hvor I får en let indrettelig stue, der kan rumme en hyggelig sofagruppe og spisestuemøblerne, og i enden af stuen kan et flot sæt dobbeltdøre slåes op til terrassen. I stuen er der adgang til et stort regulært værelse og trappe ned til kælderen; der er en ny trappe undervejs, som vil stå færdig i februar 2022. Hernede fordeler de 79 kvadratmeter sig på et vaskerum og gangareal - der deles med overboen - og fire disponible rum med særskilt brugsret, som kan indrettes til hhv legeafdeling for børnene, hjemmekontor eller til diverse hobbysyslerier. Loftet i kælderen har nogle flotte fritlagte bjælker og gulvet i to ud af de fire rum er lagt med nye klinker i 2020.

I kan se frem til utallige solrige stunder med venner og familie på træterrassen, hvor I kan skabe et brag af et uderum med plads til loungemøbler, havebord, grill, siddepladser og blomsterkrukker. De mindste får en hurtig adgang ad en rutsjebane til haven, og her får I en dejlig plæne med plads til køkkenhave og fodboldmål.

De indflytningsklare kvadratmeter byder på mange muligheder; hvad end det er hyggelig indretning, eller det er etablering af flere rum; så kan stuen bl.a. deles op, så I får et ekstra værelse, og I kælderen kan I eventuelt etablere et toilet. Udover terrassen og badeværelset har boligen fået fornøjelsen af flere forbedringer, der bl.a. indebære et nyt tag fra '21, ny udvendig dør mellem fælles og private gangareal i kælderen fra 2020 og nye vinduer mellem '18 og '19.

Det er et dejligt kvarter med mange børnefamilier, som står klar til jeres ankomst. Her får I en bekvemmelig hverdag med kort til alle livets fornødenheder og hverdagens gøremål. Der er kort til børnehave, indkøb, skole og idrætsfaciliteter, og går turen til Indre By, hvad end det er pga. arbejde eller fornøjelse, så kan dette klares med en cykeltur på under en halv time.

Velkommen til!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.