Det siger vores kunder om os

Stine kæmper for hvert hussalg, som var det hendes eget!

”Vi kan varmt anbefale samarbejdet med ejendomsmægler Stine Christiansen.

Det er tydeligt, at Stine er selvstændig erhvervsdrivende. Hun kæmper for hvert hussalg, som var det hendes eget. Hun er meget ærlig, tillidsfuld og handler med høj integritet.

Hun vurderer boligen grundigt og sætter prisen meget skarpt, hvilket mindsker risikoen for mange liggedage.

Stine følger løbende op på aktiviteten på boligen og kalder regelmæssigt til statusmøder, så man som sælger følges trygt igennem hele salgsprocessen. Hun er samtidig ærlig, hvis hun synes, der skal gøres nogle forbedringer på boligen, som kan optimere chancen for et salg.

Hun har præsteret at skabe stigende aktivitet på vores bolig i vinterperioden og i corona-tiden, hvor markedet har været svært. Stine gør meget ud af at bruge sociale medier, hvilket virker enormt godt. Og hver gang, der annonceres i avisen, er ens bolig altid med! Vi fik solgt til udbudsprisen, så tøv ikke med at booke Stine til en vurdering af jeres bolig!”

Venlig hilsen Helle & Mads, Lindelundsvej 18

Stine udviste dyb respekt for den store beslutning!

"Vi havde flere lokale ejendomsmæglere på besøg, men valget faldt på Ejendomsmægler Stine Christiansen, fordi Stine udviste dyb respekt for den store beslutning, det var at sætte huset til salg samtidig med at hun har et stort lokalkendskab.

Stine var ærlig i sin prissætning af huset, så vi kunne sætte den rigtige pris fra starten og undgå store afslag og lang liggetid. Vi har under hele forløbet haft tæt kontakt med Stine, hvilket virkelig har været både rart og trygt. Vi har kunnet tage salget i vores eget tempo og løbende talt med Stine om alt fra klargøring af huset til prisforhandling. Stine var god til at give tilbagemeldinger på fremvisningerne og guide os igennem salget, idet hun både selv viste huset frem og havde kontakten med eventuelle købere. Huset endte med at blive solgt på under en måned og med et minimalt afslag i prisen.

Vi kan på det varmeste anbefale Stine!"

 

 

Kærlig hilsen Simone og Anders, Bjergagervej 15.

Solgt huset på 14 dage, med ganske lille nedslag, imponerende!

Jeg fik anbefalet Stine Christiansen som mægler, og hun har i fulde drag indfriet mine forventninger. Der har fra start været en super god kemi, hun er imødekommende og meget venlig.

Stine satte en god pris fra start, og fik solgt huset på 14 dage, med ganske lille nedslag, imponerende! Hun er skarp i forhandlinger med købere, men samtidig også med respekt.

Stine er flittig, meldte straks tilbage efter fremvisninger og det føltes trygt at blive informeret.

Jeg giver Stine Christiansen mine varmeste anbefalinger, til andre der står overfor et salg.

De bedste hilsner Marianne Henriksen, Fortvænget 9

Empatisk, engageret og super professionel!

”Allerede fra vores første møde med Stine var vi ikke i tvivl om, at hun var den helt rigtige til at hjælpe os med at sælge vores fars hus. Hun udviste en stor forståelse for vores behov og vores situation, og vi følte os i meget trygge hænder gennem hele forløbet. Stine er både empatisk, super tjekket og professionel, og hun gav sig god tid til at holde os løbende informeret om forskellige detaljer i salgsforløbet. Huset blev solgt på under to måneder, og vi er mere end tilfredse med den endelige aftale! Stine leverede virkelig over al forventning, og vi ville aldrig have valgt en anden ejendomsmægler! ”

Josephine Stanley, Enghøjen 11.

Hurtigt salg til den rigtige pris!

Vi valgte Stine Christiansen, da det er et lokalt firma med stort kendskab til området.

I forbindelse med fremvisning og åben hus fik vi hver gang hurtig tilbagemelding, så vi kunne følge med i processen. Stine er tillidsvækkende og lydhør og har håndteret hussalget meget professionelt. Vi blev sat godt ind i alt papirarbejdet og har været trygge hele vejen ved salget.

Vi kan stærkt anbefale Ejendomsmægler Stine Christiansen.

Tusind tak for et behageligt samarbejde.

 

Finn og Anne-Lise, Enghøjparken 10.

God dialog hele vejen og Stine opgav aldrig!

"Vi kontaktede tre ejendomsmæglere. Men da Stine trådte ind i vores stue, var vi ikke i tvivl om at det skulle være hende der skulle stå for salget af vores hus. Vi følte os trygge fra første sekund og det viste sig heldigvis at trygheden fulgte hele vejen. 14 dage efter vi satte til salg, blev DK ramt af corona, men trods det, var vi i god dialog hele vejen og Stine opgav aldrig. Der er ikke en eneste gang at vi har følt, at vores mange henvendelser eller spørgsmål var irriterende, der blev altid svaret når vi ringede og når der var åbent hus ringede Stine altid og fortalte ærligt, hvad de besøgende havde sagt. Trods corona, er vores hus blev solgt hurtigt og til en pris vi er yderst tilfreds med. Salget af vores hus er gået over al forventning og dette mener vi er sket pga. det gode samarbejde vi har haft med Stine. Vi vil til enhver tid anbefale ejendomsmægler Stine Christiansen"

Susanne og Thomas, Rudbølvej 34.

Solgt til prisen på blot 7 dage!

Anbefaling fra vores nabo gjorde at vi valgte Stine Christiansen. Solgte vores hus på 7 dage til prisen. God og venlig behandling.

Venlig hilsen Jenny og Erling, Brobyvej 76

Bedste anbefalinger herfra!

”Jeg var fra første møde ikke i tvivl om at det var Stine der skulle sælge lejligheden.

Stine er imødekommende, nede på jorden og ligetil, ikke så meget andet, hvilket gør hele processen utrolig nem og behagelig. Har herudover værdsat utrolig højt, at Stine fremstår meget tillidsskabende og den rigtig prissætning af lejligheden.

Jeg har følt mig tryg og godt behandlet og trods min egen udskydelse af salget i første omgang, har jeg på intet tidspunkt følt mig presset eller, at der ikke var tid til mine spørgsmål.

Skal jeg købe eller sælge igen, vil jeg helt sikkert gerne lade Stine rådgive og vejlede hele vejen”.

Christine, Gammel Køge Landevej 306D

Kompetencer & erfaring er guld værd!

Efter at have haft besøg og modtaget bud fra 2 andre ejendomsmæglere, begge repræsentanter fra store ejendomsmæglerkæder, var mit valg af ejendomsmægler ikke svært at træffe.

Stine Christiansen's oprigtige interesse i ejendommens historie og professionelle rådgivning samt overblik fra start til slut, gjorde salgsprocessen legende let.

Allerede fra mit første møde med Stine, følte jeg mit barndomshjem var i sikre hænder. Stines kompetencer og erfaren er guld værd, men den oprigtige og ærlige kommunikation samt den personlige kontakt, er afgjort det der gør forskellen, på at vælge Stine Christiansen frem for en af de store kæder.

Sidst men ikke mindst, skal det også nævnes at huset, mod forventning, blev solgt på ganske kort tid og til en rigtig fornuftig pris.

Søger du en ejendomsmægler, der er der for dig og sikre din bolig bliver repræsenteret professionelt og individuelt, så vil jeg til enhver tid anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Stine Christiansen.

Mange tak for et top professionelt samarbejde.

Bh. Marianne Heide

Kærgårdsvej 40

En beslutning jeg på intet tidspunkt fortrudt!

"Efter jeg havde besluttet at sælge min lejlighed, valgte jeg at kontakte Stine Christiansen som den første mægler. Efter det første møde besluttede jeg ikke at kontakte flere mæglere, men gav i stedet sagen til Stine med det samme. En beslutning jeg på intet tidspunkt fortrudt. Helt fra start af var der en meget realistisk tilgang til både prisen og den forventede liggetid.

Hele vejen igennem fra udbud til salg har Stine sørget for god dialog, også med lejere og har sørget for at jeg under hele processen har følt at jeg fik den bedst mulige rådgivning.

Alt dette mundede ud i at lejligheden blev solgt indenfor den forventede liggetid, og samtidig til over den udbudte pris. Samtidig har jeg følt mig meget fint hjulpet igennem den efterfølgende proces.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefaling til andre der ønsker at sælge deres bolig med hjælpe fra Stine."

Nicolai Jørgensen

Ærlig snak og ordentlig dialog!

Det har på alle måder været en god oplevelse at få min bolig solgt gennem Stine Christiansen.

 

Stine er dygtig, sympatisk og hendes etik er på plads - ikke noget hanky-panky, varm luft eller ”ejendomsmægler-gas”. Ærlig snak og ordentlig dialog.

 

Jeg fik altid reelle svar og oplysninger – og tilbagemeldinger fra åben hus og fremvisninger kom prompte. Det skaber den tillid, som er fundamentet for et godt samarbejde og en god relation. Jeg har hele tiden følt, at jeg var i gode hænder. Stine er heller ikke fedtet med hvornår man kan få fat på hende – havde jeg spørgsmål eller var der noget jeg følte behov for at vende, fik jeg som oftest svar i løbet af ganske kort tid; selv uden for den officielle åbningstid.

 

Sagsbehandlingen var også altid punktlig og i orden og aftaler blev altid overholdt. Derfor valgte jeg også at benytte Stines firma som køberrådgiver ifm mit køb af nyt hus. Alt kørte snorlige – og den sælgende ejendomsmægler betegner sagen som forbilledlig.

 

Jeg kan på det varmeste anbefale Stine Christiansen.

 

Mange hilsener fra

Annelise

Vi kan varmt anbefale Stine Christiansen!

Det var med en vis skepsis vi valgte at sætte vores bolig til salg via. Ejendomsmæglerfirmaet Stine Christiansen. Et lille firma uden en stor kæde i ryggen. Men vi gjorde det alligevel og dette har vi ikke fortrudt.

De bange anelser blev i den grad gjort til skamme. Stine solgte vores bolig på under en måned til over den udbudte pris. Stine og de andre ansatte er ordentlige, fokuserede, vidende og effektive i alle processerne omkring et hussalg lige fra start til igennem den efterfølgende jungle af papirarbejde.

Vil lige tilføje at en anden mægler fra en af kæderne både vurderede vores hus lavere end Stine OG havde en godt gemt passus stående med småt om, at han skulle have 20% i salær af evt. overbud.

Vi kan varmt anbefale kommende boligsælgere, at sætte deres bolig til salg via. Stine.

Ole og Bente

SUPER DYGTIG OG KOMPETENT MÆGLER.

Vi har lige fået solgt vores lejlighed i Hvidovre på under 14 dage.

For os var det vigtigt at få en realistisk og kompetent mægler, og vi havde Jakob Sjøl på vores lejlighed.

Fra første møde med Jakob var tilliden etableret.

Han er rolig og realistisk ,og uden de store armbevægelser som vi gerne ville være foruden.

Lejligheden blev meget hurtigt sat til salg på forskellige tilgængelige medier.

Der var i det korte forløb vi var igennem, var der tæt kontakt til Jakob som løbende holdt os orienteret om de fremvisninger der forestod.

Det har været vores indtryk, at der er blevet arbejdet meget målrettet med salget helt fra start, ligesom det efterfølgende arbejde blev udført proffesionelt og hurtigt.

Vi kan kun anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Stine Christiansen.

 

 

Anne Dircks

Tusind tak for et godt samarbejde!

Vedr.salget af mit hus på Asminderødvej 4 har Jakob håndteret med den profesionalisme som skal til.

Opfølgning,rådgivning samt håndtering af salget har været en positiv oplevelse .

Altid besked i god tid når der var åbent hus eller fremvisning og jeg har følt det som om jeg har stået i første række altid.

Tusind tak for godt samarbejde.

 

Elin Eriksen

Top professionel i sit arbejde !

Det har været et meget fint og trygt forløb, at sælge sit elskede hjem under meget kyndig vejledelse af Stine Christiansen. Vi var blevet hende varmt anbefalet, og var heller ikke spor i tvivl om, at hun skulle være vores 'sælger' i forløbet, da først vi havde mødt hende.
Udover at være top professionel i sit arbejde og har udvist en stor indsigt og indblik i tingene, så er Stine en yderst behagelig, sød og rar person - alle sammen rigtig fine kvaliteter at besidde. Vi er blevet hjulpet helt fra starten af, og vores forestilling om, at ejendomsmæglere kun tænker på sig selv og en hurtig handel, holdt på ingen måder stik.

Stine er ihærdig og imødekommende, og så har hun bare en god energi over sig. Vi har været fuldt ud tilfredse med forløbet, og sender derfor også vores varmeste anbefalinger.

Den meget tætte kontakt, og medmenneskelighed Stine er i stand til at møde sine helt sikkert mange forskellige sælgere med, er virkelig værd at fremhæve.
Vi følte os meget fint vejledt og vil til enhver tid give vores aller bedste anbefaling til andre om Ejendomsmæglerfirmaet Stine Christiansen.

De venligste hilsner

Martin og Lærke

Tak for et godt samarbejde!

Vi havde efter 25 år i samme bolig lyst til at prøve noget nyt. Så efter en lang overvejelse besluttede vi at sætte til salg. Vi valgte at kontakte 3 lokale ejendomsmæglere. Den første som meldte tilbage var ejendomsmægler Stine Christiansen. Dagen efter kom Jakob Sjøl på besøg. Efter en god og meget ærlig snak besluttede vi at annullere de 2 andre mæglere og lade Ejendomsmæglerfirmaet Stine Christiansen stå for handlen. 11 dage efter huset kom på nettet, var ejendommen solgt til prisen. Et professionelt, helt igennem ærligt, menneskeligt og rar proces med dette ejendomsmæglerfirma.

Med venlig hilsen og tak for godt samarbejde

Christian og Lisbeth Sabroe

Troværdig og kompetent!

Da jeg skulle finde en mægler til at hjælpe med salget af min lejlighed, var troværdighed en vigtigt faktor for mig. Jeg har tidligere haft ejendomme til salg igennem mæglere med ekstrem store ord uden indhold, der i sidste ende endte med ekstremt lave bud og mange forgæves fremvisninger.

 

Hos Stine følte jeg at begge ben stadig var solidt plantet på jorden. Samtidigt er tanken om at støtte en lokal virksomhed i min verden lige så vigtig.

Det kan være en svær opgave at sælge et hjem, men Stine greb opgaven med en naturlig oprigtighed, og både hendes og hendes team har leveret et super arbejde. Alt lige fra salgsmateriale, opfølgning og hensynstagen til mine ønsker er helt i top.

Efter salget har modtaget utallige mails, med info omkring sagens forløb. deponeringer, garantier samt komplet oversigt over forløb. Det giver ro at vide at der er styr på alt.

Mange hilsner fra en glad sælger

Bh. Uffe Krømmelbein

Spurvehøjvej nr. 25, 2650 Hvidovre

1000 tak for din måde at være på!

Når man skal sælge sin bolig er der nok af ejendomsmæglere at vælge imellem. Til mit store held har jeg et par gode venner, der lige havde solgt deres bolig igennem Stine Christiansen i Hvidovre. De var super tilfredse med salget, så hende ville jeg også prøve. Og jeg blev ikke skuffet. Stine kom forbi og så min andelslejlighed og sagde at den skulle hun nok få solgt hurtigt. Inden at prisen var helt fastlagt, havde hun 2 familie ude og kigge. Den blev dog ikke solgt ved denne lejlighed, men efter at have være på nettet i 2 dage, var den solgt. Og så til prisen. Jeg kan slet ikke få armene ned. Hele vejen igennem, har Stine udvist stor professionalisme, hun er gennem sympatisk og hurtig med tilbagemelding, når der har været en fremvisning. Jeg har anbefalet Stine til gud og hvermand.
1000 tak for din måde at være på.

Mange hilsner fra

Birgitte Lorentzen

Hendes venlige fremtoning, var kun overgået af en følelse af stor erfaring og kompetence.

Da vi valgte at sælge vores hjem gennem 12 år, var det ikke svært at vælge.
Stine var lige startet i Hvidovre, og hendes venlige fremtoning, var kun overgået af en følelse af stor erfaring og kompetence.
Stine var ærlig omkring pris, beliggenhed, udfordringer og styrker, og hun fangede lynhurtigt vores følelser omkring vores hus.
Stines salgsopstilling er anderledes og meget iøjnefaldende og ”appetitvækkende”, man får lyst til at se mere.
Hele vejen igennem vores salgsforløb, har hun været nærværende og entusiastisk.
Vi har anbefalet Stine til alle vi kender, der skal sælge, og vi vil gøre det til enhver tid.

Heldigvis har vi købt et nyt hus gennem anden mægler, for det har givet os mulighed for at bruge Stine som købermægler, hvilket har været en lige så tryg oplevelse.

Kh. Tommy og Heidi Rose Lewkovitch

Tæt idalog igennem hele forløbet!

Efter et 9 mdr's forløb hos anden ejendomsmægler, som vi følte intet gjorde, faldt vores valg på Stine da hun tilfældigvis lige var startet op og lå meget lokalt tæt på!
Vi er blevet mødt et med meget realistisk bud på huset, samt ideer til hvad og hvilke ting vi kunne gøre for at optimere et salg selv. Det har været rart at der fra dag et, lå en plan for forløbet, bla med åbent hus hver 14.dag!
Og salget lykkedes efter få måneder! Og her blev vi som sælger og ejendomsmægler udfordret på forskellige ting. Men vi blev aldrig ladt i stikken og tingene blev løst med Jeres hjælp! Så tak for det. I får vores varmeste anbefaling😉.

Med venlig hilsen

Louise og Jimmi

Engageret og tillidsvækkende

Ejendomsmægler Stine Christiansen har solgt vores lejlighed i Hvidovre. Vi har været glade for samarbejdet med Stine. Lejligheden blev solgt på en lille måned til udbudsprisen. Stine har fra første færd været engageret og tillidsvækkende. Undervejs i forløbet har der været en god kontakt mellem os og Stine. Inden salget henvendte vi os til 3 forskellige mæglere. Det første indtryk er vigtigt og det holdt, så vi har ikke fortrudt valget af mægler.

Med Venlig Hilsen

Marianne og Per

Hvis I tænker på at sælge jeres bolig, så vil vi på det varmeste anbefale Stine Christiansen.

Det har været en stor beslutning, at skulle ”give” vores hjem videre til nogle andre. Vores lille ”slot” har dannet rammerne for vores familie i 11 år, og er fyldt med gode minder og oplevelser. Derfor var vi meget bevidste om, hvad vi prioriterede i samarbejdet med en ejendomsmægler. Åbenhed, ærlighed og tryghed var helt essentielle værdier for os, for at kunne afslutte vores liv på Pagteroldvej på den bedste måde.

Ved det allerførste møde med Stine, blev det meget hurtigt klart for os, at det var hende, som skulle sælge vores hus. Hun fornemmede med det samme de følelser vi havde omkring det, at skulle sælge huset, og har gennem hele salgsforløbet, udvist en stor respekt og forståelse for vores tanker og ønsker. Stines behagelige og naturlige måde at være på, har haft stor betydning og har gjort det nemt at tage de nødvendige beslutninger undervejs. I hele salgsperioden har der været en god og tæt dialog, og Stine har udvist stort overblik og professionalisme.

Med venlig hilsen

Nanna og Thomas Frank

William Boothsvej 1, 2650 Hvidovre

Engageret og tillidsvækkende

Vi har haft fornøjelsen af Ejendomsmægler Stine Christiansen og co. Sjældent har jeg mødt en ejendomsmægler så imødekommende, tillidsfuld og ikke mindst fleksibel.
Vi satte vores hus til salg i januar og i februar var huset solgt. Vi har fået råd og vejledning hele vejen igennem og ved alle fremvisninger har vi haft samtaler efterfølgende, så vi har hele tiden kunnet følge med i processen.
Samarbejde betyder alt når man skal sælge sin bolig. Vi kan varmt anbefale andre husejere at lade Ejendomsmægler Stine Christiansen stå for salget.

Med venlig hilsen

Gitte og Jacob

Hvidovregårds Alle 18B

HURTIGT SALG TIL UDBUDSPRISEN..
 
Vi fik en rigtig god rådgivning i forbindelse med vores salg af vores bolig.
Vi følte vi var i trygge hænder og salget blev håndteret meget professionelt. Vi kan helt klart anbefale Stine Christiansen - og vi vil helt sikkert gøre brug af Stine igen hvis det bliver tilfældet.
Mvh. Luise & Ib fra Hvidovregårds Alle 18B

HF. Kettehøj 98

STOR TAK TIL STINE FOR AT SÆLGE MIN BOLIG PÅ BLOT 14 DAGE!
 
Efter at have min bolig til salg hos en anden mægler, kontaktede jeg Ejendomsmæglerfirmaet Stine Christiansen for en uforpligtende vurdering. Stine kom ud og gav mig en professionel og realistisk vurdering og derfor var jeg ikke i tvivl om at det var hende der skulle forsøge at sælge min ejendom.
 
Jeg kunne hurtigt mærke at Stine havde mange års erfaring med salg af boliger, et stort lokalkendskab og et engagement hvilket gjorde at jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut.
 
Under hele forløbet var der rigtig god kommunikation omkring aktiviteten og på blot 14 dage lykkedes det også Stine at sælge min bolig til udbudsprisen.
 
 
Jeg giver derfor Ejendomsmæglerfirmaet Stine Christiansen de varmeste anbefalinger til andre der står overfor at skulle sælge deres bolig.
Helen fra HF. Kettehøj 98